Kossor på grönbete

VD har ordet

Engelholms Glass är det skånska familjeföretaget, som tillverkar och säljer glass av högsta kvalitet.

Om jag tittar tillbaka på starten 1977 när vi gjorde den mesta glassen för hand så har det varit en fantastisk resa som jag varit med om.

Många fantastiska kunder som växt i antal och storlek under åren. Eftersom vi växt har det varit många år med utbygg- nader och påbyggnader av fabrik och kontor.

Vi har under åren tagit fram många glassorter bland annat ekologiska produkter och laktosfria produkter. Vi har också certifierat oss, nu senast enligt FSSC 22000 som är en kvalitetssäkring i livsmedelshantering och produktsäkerhet.

Hur är det att jobba i ett familjföretag?

Att jobba i ett familjeföretag kan jag varmt rekommendera, det är glädje! Visst är vi väl inte alltid helt överens men när vi pratat igenom problemet så löser det sig alltid! Nästa generation (fjärde) är på väg in, mest som provsmakare än så länge, men de visar stort intresse för vad som är god glass!

Jag känner mig stolt över min duktiga personal som alla gör ett gott arbete. Tillsammans servar vi våra kunder och försöker att vara lyhörda om vad som är på gång och vad kunderna önskar.

Glassiga hälsningar
Carl-Gustaf Gudmundsson