Kossor på grönbete

En återförsäljare är en aktiv del av glassfamiljen!

Verksamheten för Engelholms Glass står och faller med engagerade återförsäljare. Därför är det självklart att varje återförsäljare får exakt det sortiment, säljstöd och service som han eller hon behöver. Allt under mottot att om det går bra för återförsäljaren, går det också bra för Engelholms Glass.

Det breda sortimentet gör att Engelholms Glass kan leverera alla typer av glass. Varje återförsäljare bestämmer själv, ut- ifrån sin marknad, vilka glassar som ska ingå i sortimentet. Engelholms Glass tar därefter fram en anpassad glasskarta som återförsäljaren kan använda.

Snabba och säkra leveranser är en självklarhet. Flexibiliteten i vår glassfabrik är också ett bra argument; vi kan snabbt ställa om produktionen när sortimentet av någon anledning behöver förändras.

Säljunderstöd som profilerar Engelholm Glass- och dig! För dig som återförsäljare ska det förstås synas att du valt Engelholms Glass!

I din butik, kiosk eller annat försäljningsställe kan du använda något av de säljstödsmaterial som vi tagit fram. Naturligtvis glasskartor och olika typer av skyltar. Men vi kan också erbjuda totallösningar med parasoller, pappers- korgar, frysboxar med mera.

Plus förstås, tips och råd utifrån vår 80-åriga erfarenhet.

Vill du bli en av oss? Har du en butik, kiosk etc. och vill sälja kvalitetsglass? Glass, som kommer från den mindre, lokala tillverkaren och där kvaliteten och råvarorna är de bästa? Då är det kanske just du som ska bli vår nya återförsäljare? Du är alltid välkommen att höra av dig för ett förutsättnings- löst samtal om dig, om oss och vad vi kan erbjuda dig.


Välkommen till glassfamiljen!


Intresserad?


Ring vår försäljningschef:

Daniel Andersson 0709-25 40 20 eller vårt försäljningskontor 0431-10851